Buddyloop & Loop van Leidsche Rijn

Gepubliceerd op 15 juni 2024 om 21:23

Stichting Buddyhuis was dit jaar opnieuw het goede doel van De Loop van Leidsche Rijn, en wat was het een feest! We waren vereerd en ontzettend blij om onze levensgrote Buddybeer te verwelkomen. Dankzij de inspanningen van alle wandelaars en hardlopers hebben we meer dan 400 Buddyberen verzameld. Deze beren gaan nu naar kinderen van wie een ouder, broertje of zusje ziek is. De Buddybeer biedt deze kinderen troost en helpt hen op een speelse manier te begrijpen wat er in het ziekenhuis gebeurt.

Een van onze bijzondere initiatieven is het Buddyberen ziekenhuis. Hier kunnen kinderen het ziekenhuis bezoeken en met eigen ogen zien wat daar allemaal gebeurt. Ze krijgen zelfs de kans om hun eigen Buddybeer te verzorgen. Dankzij jullie steun kunnen we dit soort prachtige ervaringen mogelijk maken.

Heb je leuke foto's van jou en de Buddybeer? Deel ze dan met ons op social media via @Buddyhuis of @deloopvanleidscherijn met de hashtag #wijzijnbuddys. We vinden het geweldig om jullie ervaringen te zien!

We hopen jullie volgend jaar weer te ontmoeten bij dit fantastische, sportieve en verbindende evenement.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.