Steun de initiatieven van het buddyhuis!

Acties voor Stichting Buddyhuis

Equinix Ride To Fight Cancer 2023

De Equinix Ride to Fight Cancer vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 september.In samenwerking met WeAreEquinix NL zijn we ons aan het voorbereiden op deze uitdagende toertocht met afstanden van 85, 115 en 200 kilometer. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor  één van de projecten van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer »

Buddyloop & Loop van Leidsche Rijn 2023

Op zondag 4 juni 2023 werd er in en rondom het Maximapark in Utrecht de Loop van Leidsche Rijn georganiseerd. Er waren diverse hardloopafstanden. Ook konden er verschillende afstanden gewandeld worden tijdens de Buddyloop. De Buddyloop is een wandelevenement van het Buddyhuis.

Lees meer »

Utrechtse sloeproeiteam roeide de Elfstedentocht

Als Utrechtse Roeiploegteam vinden we het Buddyhuis (www.buddyhuis.nl) een geweldig initiatief; het op een prettige manier samenbrengen van (ex-)kankerpatiënten om elkaar op verschillende manieren tijdens en na de ziekte te ondersteunen. Wat zal dat een steun zijn als je met deze vreselijk ziekte te maken hebt. Wij hebben bedacht hoe we ons steentje kunnen bijdragen en uiteindelijk hebben we er voor gekozen om met onze houten reddingssloep de Elfstedentocht te roeien.

Lees meer »

Buddyloop 2021

Op pinkstermaandag was het zover: patiënten en medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis liepen samen met ambassadeurs van het Buddyhuis de eerste Buddyloop, een wandeling van ruim 45 kilometer tussen de drie locaties van het St. Antonius Ziekenhuis. Ongeveer 70 wandelaars liepen (deels) mee en haalden samen bijna 10.000 euro op.

Lees meer »

Wat we met uw donatie doen?

  • We zetten echt alles in om voor iedereen die daar behoefte aan heeft een Buddy te vinden, nee is geen antwoord 
  • (Door)ontwikkeling Digitaal Buddyhuis - Buddy4Care en Buddyhuiskamers
  • Bieden troost aan gezinnen met Buddyberen
  • Organiseren webinars en live bijeenkomsten voor patiënten
  • Geven voorlichting in ziekenhuizen over de waarde van Buddyzorg
  • Organisatie wandel- en hardloopgroepen met begeleiding van professionele wandelcoaches

Zelf een actie opzetten? dat vinden we tof!

Heb jij een idee voor een activiteit om geld in te zamelen voor het buddyhuis? Wat gaaf! Wij werken samen met het platform Kenta. Je kan daar een actiepagina verbinden aan het Buddyhuis en zo helpen om donaties te werven. Volg hiervoor deze link.

Wil je jouw plan met ons overleggen? Stuur dan een mail naar info@buddyhuis.nl of bel 06-13855274