Van 22 t/m 26 mei roeit Utrechtse sloeproeiteam de Elfstedentocht

Gepubliceerd op 24 maart 2023 om 14:58

Als Utrechtse Roeiploegteam vinden we het Buddyhuis (www.buddyhuis.nl) een geweldig initiatief; het op een prettige manier samenbrengen van (ex-)kankerpatie╠łnten om elkaar op verschillende manieren tijdens en na de ziekte te ondersteunen. Wat zal dat een steun zijn als je met deze vreselijk ziekte te maken hebt. Wij hebben bedacht hoe we ons steentje kunnen bijdragen en uiteindelijk hebben we er voor gekozen om met onze houten reddingssloep de Elfstedentocht te gaan roeien.

De tocht

Het betreft een roeitocht van 200 kilometer, en we hebben als doel om deze in slechts 5 dagen te voltooien. We starten op maandag 22 mei in Leeuwarden en we gaan er dan ook alles aan doen om vrijdag 25 mei over de finish te komen. Als ploeg hebben we tot nu toe nooit verder dan 40 kilometer geroeid, dus we zijn inmiddels hard aan het trainen!

Het roeiteam

Ons team bestaat uit 16 mannen en vrouwen, van twintiger tot en met vijftigers. Enkele teamleden zullen de hele tocht gaan roeien, en sommigen stappen slechtstientallen kilometers in. Samen helpen we elkaar naar de finish!

De roeiweek

We starten maandag 22 mei om 9 uur, zoals ook de dagen daarna. s Middags lunchen we, om vervolgens telkens rond 13.15 uur te vertrekken naar de volgende camping. Na een goede maaltijd en avond bij een kampvuur zullen we de nacht doorbrengen in tenten en caravans.

De Afterparty

Na het bereiken van de finish in Leeuwarden komt het complete team en alle hulptroepen samen in Grou voor de afterparty. De afterparty wordt mogelijk gemaakt door Waterpark Yn'e Lijte & Oan't Wetter.

Doneren

Met deze actie brengen we het Buddyhuis graag breder onder de aandacht. We hopen tegelijkertijd op een mooi donatie-bedrag dat volledig naar Het Buddyhuis zal gaan. Doneren kan via Roeiploeg Utrecht (kentaa.nl)

Het is ook mogelijk om een etappe te sponsoren, dit zijn er in totaal 10 en sponsoring van een etappe bedraagt €500,-. Tijdens jouw sponsoretappe besteden we zowel online als offline aandacht aan jouw merk of organisatie.

De etappes zijn gesponsord door:

  1. Leeuwarden - IJlst, Hotel Managementschool NHL Stenden
  2. IJlst - Sloten, Independent Recruiters
  3. Sloten - Stavoren, ReBound a Reconomy Group company
  4. Stavoren - Workum, Krikke Culinaire Groothandel
  5. Workum - Bolsward, DimSum Bijzondere Reizen
  6. Bolsward - Franeker, Rederij Doeksen
  7. Franeker - Ried, Growtivity
  8. Ried - Bartlehiem, Eetcafé Het Wapen van Leeuwarden
  9. Bartlehiem - Dokkum, ReBound a Reconomy Group company
  10. Dokkum - Leeuwarden, Globrands

Informatie

Wil je meer weten van ons roei-avontuur? Of wil je iets betekenen zodat wij onze tocht kunnen volbrengen, mail ons dan op elfstedenroeitocht@outlook.com.

Namens ons team en zoals we bij het sloeproeien zeggen: Haal op, gelijk!
Frank Reitz
0643243765


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.