Equinix Ride To Fight Cancer 2023

De Equinix Ride to Fight Cancer vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 september.
In samenwerking met WeAreEquinix NL zijn we ons aan het voorbereiden op deze uitdagende toertocht met afstanden van 85, 115 en 200 kilometer. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor  
éévan de projecten van KWF Kankerbestrijding.

Vorig jaar reden meer dan veertig collega’s deze tocht en met elkaar hebben we meer dan 25.000 dollar opgehaald voor kankeronderzoek. Het was een succesvolle en fantastische fietsdag.

Dit jaar hebben meer dan vijftig collega's zich ingeschreven en willen we met elkaar meer dan 30.000 dollar aan donaties ophalen. Met een goede mindset, met behulp van professionele clinics en regelmatige trainingen weten we zeker dat iedereen de gekozen afstanden en het gezamenlijke gestelde doel gaat halen.

De donaties gaan naar een speciaal project van KWF Kankerbestrijding : Stichting Buddyhuis -  https://www.buddyhuis.nl/

Stichting Buddyhuis koppelt zowel persoonlijk als online (ex)kanker patiënten aan personen die iets vergelijkbaars meemaken of hebben meegemaakt. Het contact met elkaar is essentieel in de zorg voor kankerpatiënten en hun naasten. Het kan helpen met de verwerking van de diagnose, inzicht bieden in wat patiënten moeten verwachten van de behandeling en hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.