wandelen


WANDELEN MET GELIJKGESTEMDEN

Heeft u zin om naar buiten te gaan en in beweging te komen, maar wilt u niet alleen wandelen? Sluit u dan aan bij één van de wandelgroepen van het Buddyhuis. 

De wandelingen zijn bedoeld voor (ex)kankerpatiënten maar als een naaste een keer mee wil lopen dan is zij/hij natuurlijk ook welkom, we horen dat wel graag vooraf. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM betreffende regelgeving rondom het coronavirus. We lopen daarom op dit moment met maximaal twee personen naast elkaar. Anders dan anders is het van belang dat je ons even laat weten of je meeloopt. Je kan hiervoor een mailtje sturen naar buddyhuis@antoniusziekenhuis.nl of info@buddyhuis.nl maar bellen mag natuurlijk ook 06 52 74 35 50 (ook voor WhatsApp).

Locatie Utrecht - Leidsche rijn 

Data en tijden:

In november staan de volgende data gepland

  • Iedere woensdag van 09.30 tot 10.30 uur of van 11.00 tot 12.00 uur - wandelen in een tempo dat voor iedereen geschikt is - deze groep is voor (ex)borstkanker patiënten
    • In december zijn dat de volgende data: 2-12, 9-12, 16-12, 23-12 & 30-12 

De tijden zoals hierboven vernoemd zijn de wandeltijden, na afloop is er de mogelijkheid om nog even na te praten. 

De wandelingen starten momenteel niet vanuit het ziekenhuis maar we ontmoeten elkaar bij de hoofdingang van het Maximapark.

Locatie nieuwegein

Vanaf deze maand starten we met een nieuwe wandelgroep in Nieuwegein. De eerste wandeling vindt plaats op maandag 21 december om 10.00 uur.

Zin om mee te lopen? Je bent meer dan welkom! Graag even vooraf contact.

Locatie Maarssen

Vanaf deze maand starten we met een nieuwe wandelgroep in Maarssen. De eerste wandeling vindt plaats op maandag 7 december om 10.00 uur.

Zin om mee te lopen? Je bent meer dan welkom! Graag even vooraf contact.