wandelen


WANDELEN MET GELIJKGESTEMDEN

Heeft u zin om naar buiten te gaan en in beweging te komen, maar wilt u niet alleen wandelen? Sluit u dan aan bij de wandelgroep van het Buddyhuis. 

De wandelingen zijn bedoeld voor (ex)kankerpatiënten maar als een naaste een keer mee wil lopen dan is zij/hij natuurlijk ook welkom, we horen dat wel graag vooraf. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

Alleen voor de wandelingen op zaterdag wordt er een eigen bijdrage gerekend.

Alle wandelingen worden begeleid door onze wandelcoach, Ada Verkade van Step by Step.

Fijn als je ons even laat weten of je meeloopt. Je kan hiervoor een mailtje sturen naar buddyhuis@antoniusziekenhuis.nl of info@buddyhuis.nl maar een berichtje rechtstreeks aan Ada mag natuurlijk ook (06-44958683).

Locatie Utrecht - Leidsche rijn 

Iedere woensdag van 10.00 tot 11.00 uur - wandelen in een tempo dat voor iedereen geschikt is. 

De tijden zoals hierboven vernoemd zijn de wandeltijden, na afloop is er de mogelijkheid om nog even na te praten. 

De wandelingen starten momenteel niet vanuit het ziekenhuis maar we ontmoeten elkaar bij de hoofdingang van het Maximapark.

Lange zaterdag wandeling

Regelmatig wordt er ook op zaterdag gewandeld onder begeleiding van onze wandelcoach Ada Verkade
van Step by Step. Dit betreft een iets langere wandeling van 7 tot 9 km. Voor deze wandelingen wordt een eigen bijdrage gerekend van €7,- per wandeling. Locaties en routes zijn iedere keer anders!

Zin om mee te lopen? Je bent meer dan welkom! Graag even vooraf contact en dan ontvang je van ons de exacte startlocatie.