wandelen


WANDELEN MET GELIJKGESTEMDEN

Locatie Utrecht - Leidsche rijn 

Heeft u zin om naar buiten te gaan en in beweging te komen, maar wilt u niet alleen wandelen? Sluit u dan aan bij één van de wandelgroepen van het Buddyhuis.

De wandelingen zijn bedoeld voor (ex)kankerpatiënten maar als een naaste een keer mee wil lopen dan is zij/hij natuurlijk ook welkom, we horen dat wel graag vooraf. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

Data en tijden:

  • De 1e en 3e donderdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur - wandelen in een tempo dat voor iedereen geschikt is
    • In oktober zijn dat de volgende data: 
  • De 2e en 4e maandag van de maand van 13.00 tot 14.30 uur - wandelen in een stevig tempo
    • In oktober zijn dat de volgende data: 
  • Iedere woensdag van 10.00 tot 11.00 uur - wandelen in een tempo dat voor iedereen geschikt is - deze groep is voor (ex)borstkanker patiënten
    • In oktober zijn dat de volgende data: 7-10, 14-10, 21-10 & 28-10

De tijden zoals hierboven vernoemd zijn de wandeltijden, na afloop is er de mogelijkheid om nog even na te praten. 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM betreffende regelgeving rondom het coronavirus. De wandelgroepen mogen daarom niet groter zijn dan 10 personen. Anders dan anders is het daarom van belang dat je je ons even laat weten of je meeloopt. U kunt hiervoor een mailtje sturen naar buddyhuis@antoniusziekenhuis.nl of info@buddyhuis.nl maar bellen mag natuurlijk ook 06 52 74 35 50 (ook voor WhatsApp).

De wandelingen starten momenteel niet vanuit het ziekenhuis maar we ontmoeten elkaar bij de hoofdingang van het Maximapark.


buddyloop

DATUM: ZONDAG 11 APRIL 2021

Wandelen voor het Buddyhuis, zodat we nog veel meer kankerpatiënten en hun naasten een hart onder de riem kunnen steken.

Helaas hebben we de Buddyloop welke gepland was in april 2020 moeten uitstellen in verband met het corona virus. De nieuwe datum is nu in april 2021 maar ook deze is onder voorbehoud. We buigen ons op dit moment over een alternatief wandelevenement, welke past binnen de aangescherpte regelgeving.