Zondag 4 juni: Buddyloop & Loop van Leidsche Rijn

Op zondag 4 juni wordt er in en rondom het Maximapark in Utrecht de Loop van Leidsche Rijn georganiseerd. Er zijn diverse hardloopafstanden. Ook kun je verschillende afstanden wandelen tijdens de Buddyloop. De Buddyloop is een wandelevenement van het Buddyhuis.

Spreekt jou het Buddyhuis aan en wil je helpen om alle doelen van de stichting te realiseren? Laat je dan sponsoren per (hard)gelopen kilometer! Dat kan individueel of met een heel team. Extra acties zijn altijd welkom, denk dan bijvoorbeeld aan het bakken van cupcakes en deze verkopen aan je buren of op kantoor. Kook je graag voor vrienden? Misschien is het organiseren van een Buddydiner dan iets voor jou. Of zamel statiegeldflessen in.

Kortom veel is er mogelijk om een bedrag bijeen te brengen voor Stichting Buddyhuis. Mogen wij op je rekenen? Iedereen gun je toch een Buddy?

Op www.deloopvanleidscherijn.nl schrijf je je in, aansluitend kun je op https://loopvanleidscherijn-buddyhuis.kentaa.nl/ je actiepagina aanmaken en starten met je fundraising.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.